Sang de Corb, el homenatge de Celler Frisach a les persones de la Batalla de l’Ebre

Sang de Corb, el homenatge de Celler Frisach a les persones de la Batalla de l'Ebre

Celler Frisach rendeix homenatge a totes les persones que van viure i patir la Batalla de l’Ebre

Sang de Corb 2014, Cupatge de Garnatxa Negra 40%, Garnatxa Peluda 20% i Carinyena 40%, d’una mateixa finca de més de seixanta-cinc anys sobre sòl argilo-calcari pedregós: el Dellà del Riu, en la qual les tres varietats es troben barrejades en mig d’ametllers, oliveres i pomeres, tal com es plantava antigament. El vi compta amb una criança de dotze mesos en bótes de roure de tres-cents litres per a domesticar-lo i donar-li harmonia.

Sang de Corb, el homenatge de Celler Frisach a les persones de la Batalla de l'EbreAmb aquest vi, el Celler Frisach vol fer un homenatge a totes les persones que van viure i patir la “Batalla de l’Ebre”. Els tres corbs que apareixen en l’etiqueta fan referencia a les tres generacions posteriors a la batalla: avis, fills i néts.

Es presenta vestit amb un atractiu color roig picota amb rivet amb tonalitats encara violàcies, de capa mitjana. Net i brillant. Llàgrima fina de caiguda lenta.

Un nas, d’intensitat mitjana-alta, ens mostra delicades notes de fruita roja madura (cireres, maduixes, gerds) acompanyades de notes cítriques (pell de taronja) i records de flor morada i crema de pastisseria, làctic i amb un suau fons torrat amb un lleuger toc especiat i mineral.

A la boca es mostra viu, amb suficient potència i molt fresc, cremós, agradable. Ampli i un poc llaminer, amb abundant fruita roja. Manté un perfecte equilibri entre l’acidesa i la dolçor amb uns tanins bastants polits i suaus.

Retrogust de fruita vermella i torrats, llarg i persistent. Un vi fresc, interessant i amb un beure alegre i informal.

Des del celler recomanen airejar aquest vi, procedent d’agricultura ecològica, una hora abans de servir-lo i intueixen una bona evolució fins a l’any 2021.

 

OTRAS NOTICIAS

 

Lo mejor de cada Casa. Casabosca, Rafael Cambra

LO MEJOR DE CADA CASA. CASABOSCA, RAFAEL CAMBRA

En los últimos años han surgido unos cuantos nombres que han revolucionado el panorama enológico de toda una zona vinícola como es la del Clariano de la DOP Valencia. Uno de ellos es el del enólogo Rafael Cambra, que en sus más recientes proyectos recupera varietales tradicionales de la Vall dels Alforins y hace el vino sin barrica, como se hacía antaño…(Y hasta aquí puedo leer…)

 

OTRAS NOTICIAS

 

Las aportaciones de Ródchenko a la fotografía y el diseño gráfico en el IVAM

Las aportaciones de Ródchenko a la fotografía y el diseño gráfico en el IVAM

“Alexandr Ródchenko es un artista trascendental para entender la nueva cultura artística que surgió a principios del siglo XX por sus radicales aportaciones a la fotografía, el diseño gráfico, la escenografía y la pintura… (Y hasta aquí puedo leer…)

 

Compartir
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail to someone

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *

Puedes usar las siguientes etiquetas y atributos HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>