Cap de setmana de música i vi al Festival Viniterrània de Benlloch

Cap de semana de música i vi al Festival Viniterrània de Benlloch

El Festival Viniterrània, ambintarà les festes de la Verema i BIWM del 27 al 29 d’octubre a Benlloch.

Benlloch (Castelló), 16 d’octubre de 2017.- Per tercer any consecutiu el Festival Viniterrània enmarca les actuacions musicals que se celebren durant les Festes de la Verema, ambienta els actes durant tot el cap de setmana, i uneix la música mediterrània amb el vi castellonenc i italià.

Entre els grups que actuaran destaquem El Diluvi, un grup d’arrel Valenciana, que ve des de la comarca de l’Alcoià i es defineix com un grup de música folk modern que fusiona diversos estils musicals, com cúmbia, reggae, rumba i música tradicional, un estil que ells anomenen Mestissatge Mediterrani.

Aquest serà l’últim grup en actuar, ho farà el diumenge 29 a les 12h, posant el toc musical al Tast popular comentat de Vins de la Terra que serà a la mateixa hora.

El divendres actuarà la Rondalla 1r de Maig, rondalla castellonenca que té els seus inicis a l’any 2013 i que ha guanyat premis de prestigi. Es defineixen com a “antics però moderns” i amb la seua música reivindiquen la Terra i la música popular valenciana recuperant temes clàssics i component repertori propi. La rondalla actuarà a les 21:30h de la nit a la carpa, on podeu gaudir també d’un sopar internacional o del nostre país adquirit a les Food Trucks que estaran allí presents.

Tom Bombadil encabeza el cartel de actuaciones musicales del ‘Encuentro Internacional del Vino de Benlloch’

Tom Bombadil / Foto: Fernando Gimeno

En acabar, al voltant de les 23:00h serà el torn del grup invitat. Aquesta edició, el grup serà italià, així com també ho son els vins invitats, concretament del sur d’Italia.

Així doncs, acompanyant els vins italians i castellonencs i amenitzant l’ambient de la nit del divendres actuarà Kalàscima. Un grup creat al 2010 al sur d’Italia que mescla la música antiga tradicional de rituals de Taranta (Salento) amb música electrònica, són explosius, enèrgics i cautivants, tocant una gran varietat de percusió del seu país i del món. Un grup molt internacional que ha estat en escenaris dels Estats Units, França, Hongría, Ecuador, Japó o israel, entre d’altres.

El dissabte 28 d’octubre, per acabar amb l’agenda musical de les festes de la Verema, Tom Bombadil i la Trocamba Matanusca. Cap a les 22h la Trocamba Matanusca posa la nota musical al sopar de Maridatge que serà a la carpa a partir de les 21:30, on podrás reservar el teu menú ofert per l’organització o sopar al teu aire mentre gaudeixes de la gran varietat de música que ens ofereix aquest grup.

En acabar, el castellonenc Tom Bombadil tancarà la sessió musical de la Festa de la Verema i a continuació tots els assistents podran continuar la festa amb una discomòbil a la pista poliesportiva de Benlloc.
Programa

Divendres 27 d’octubre
19:00h Apertura de la Carpa del Vi i FoodTrucks.
Anunci d’inici de la Verema per part de la Xaranga Benlloch Little Big Band (cercavila)
21:30h Sopar a la Carpa. Podreu adquirir el vostre sopar en les 6 FoodTrucks presents amb exquisitesses internacionals i del nostre país.
21:30h La Rondalla 1r de Maig.
23:00h Kalàscima.

Dissabte 28 d’octubre
09:00h Carrera Trail Benlloch 2017.
11:30h Tasqueta menudeta. Activitats i jocs per als menuts al Carrer Fondo durant tot el dia.
11:30h Apertura recinte Vi i Food Trucks.
19:00h Cercavila a càrrec de la Trocamba Matanusca.
21:30h Sopar maridatge vins i menjar del món. (Reserva el menú ofert per l’Organització a base dels Food Trucks, o sopa al teu aire)
22:00h Trocamba Matanusca en concert.
23:30h Tom Bombadil.
01:00h Festa amb Disco Néctar. (Pavelló)

Diumenge 29 d’octubre
11:30h Tasqueta Menudeta. Activitats per als menuts. Carrer Fondo.
12:00h El Diluvi.
13:30h Tast popular comentat de Vins de la Terra. Conduït per David Buch. Oberta reserva.
14:00h Dinar de Pa i porta.

 

OTRAS NOTICIAS

 

La Macameu de Vicente Flors, Clotàs Blanc, Bodega Flors

La Macameu de Vicente Flors, Clotàs Blanc, Bodega Flors

Cuando Vicente Flors se decidió a hacer vino ya había desarrollado toda una carrera profesional que nada tenía que ver con la enología. Todavía conservaba 4,5 hectáreas de viñedo y una pequeña construcción que fue bodega, herencia familiar de cinco generaciones de viticultores y bodegueros en el término de Les Useres, en Castellón… (Y hasta aquí puedo leer…)

 

OTRAS NOTICIAS

 

vinos DO Valencia

La DO Valencia triunfa con 32 vinos ‘Excelente’ en la Guía Peñín

Un total de 32 vinos de la Denominación de Origen Valencia han obtenido una calificación de EXCELENTE, a partir de 90 puntos, en la Guía Peñín 2018, la DOP protagonizará una cata en el Salón de los Mejores Vinos de España de la Guía Peñín, para dar a conocer estos vinos… (Continuar leyendo…)

Compartir
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail to someone

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *

Puedes usar las siguientes etiquetas y atributos HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>